Evenimente : Concerte

Schiller Live

Schiller Live, sambata, 22 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Sala Palatului.

EXPERIMENTUL MUZICAL 2016 SE TRAIESTE LA BUCURESTI: ZEUL SUNETULUI, SCHILLER, LIVE, PE 22 OCTOMBRIE!

“Future” este noul material discografic al artistului, la care si-au adus contribuitia cu versuri si voce, pe unele piese, celebra Sharon Stone si Cristina Scabbia, din Lacuna Coil.
Bucuresti – 24 mai 2016 – Impresionant si explorator in zona sa de experiment muzical, DJ SCHILLER concerteaza pentru prima oara in Romania, pe data de 22 octombrie 2016, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00, intr-un show care te va UIMI!

Intrarea va fi permisa de la ora 19.00!

Artistul a lansat pe data de 26 februarie albumul cu numarul 9 din cariera sa muzicala, material intitulat sugestiv “Future”. Pe acest nou produs discografic SCHILLER a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia – cunoscuta din Lacuna Coil, Tawgs Salter si celebra actrita Sharon Stone, ce a scris versurile piesei „For You”.

Un nou album ce a sarit direct pe locul 1 in Germania in prima saptamana de la aparitie.

Asadar, va invitam la o calatorie muzicala extrem de intensa alaturi de cele mai cunoscute piese semnate SCHILLER, cum ar fi: I Feel You (in colaborare cu Peter Heppner), Smile (in colaborare cu Sarah Brightman), Liebe (cu Mila Mar), You (alaturi de Colbie Caillat), I’ve Seen It All sau I Miss You (cu Maya Saban), plus secvente de pe noul album, toate simtite pe propria piele intr-o cascada perfecta a sunetului, intr-o cascada perfecta de lumini, un show executat impecabil de toti instrumenstistii alaturi de care SCHILLER va sosi la Bucuresti, pentru ca va fi echipa completa (chitara, bas, clapa, baterie si voce).