Evenimente : Concerte

Orchestra Nationala Electrecord

Concert Orchestra Nationala Electrecord, vineri, 19 mai 2017, de la ora 19:00, la Sala Palatului.

Orchestra Nationala Electrecord va concerta intr-un spectacol aniversar organizat cu ocazia implinirii a 57 de ani de existenta, spectacolul numimdu-se sugestiv „Orchestra Nationala Electrecord si Invitatii sai”.

Pe data de 19 mai 2017, începând cu ora 19:00, la Sala Palatului din București, va avea loc Spectacolul „Orchestra Nationala Electrecord și Invitații sai” spectacol organizat de catre ROYAL STUDIO PRODUCTION, cu ocazia relansarii orchestrei intr-un nou format.

Evenimentul, dedicat exclusiv muzicii populare, se va derula sub bagheta dirijorului Marin Alexandru si a directorului artistic Ionica Minune.

Spectacolul reprezinta un moment special, cand doua entitati, cu un bogat istoric artistic in domeniul folclorului Romanesc, se intalnesc pe scena Salii Palatului, unindu-si experientele, pentru a va oferi un spectacol pe cat de plin de istorie muzicala pe atat de fresh si adaptat dorintelor publicului: Emisiunea „Tezaur Folcloric” a Televiziunii Romane si Orchestra Nationala Electrecord.

Gheorghita Nicolae, artist desavarsit, om de televiziune, iubitoare a folclorului romanesc, realizatoarea Emisiunii „Tezaur Folcloric”, va fi amfitrioana Spectacolului „Orchestra Nationala si Invitatii Sai” de pe 19 mai, Sala Palatului, Bucuresti.

Va asteptam intr-un cadru special oferit de catre Sala Mare a Salii Palatului, in acorduri muzicale populare oferite de catre Orchestra Nationala Electrecord si artistii speciali invitati intr-o zi de vineri, 19 mai, incepand cu ora 17:30.

Copiii cu varste de pana la 7 ani au ACCESUL GRATUIT.

Accesul in sala se va face incepand cu orele 17:30 pana la 18:45.