Evenimente : Concerte

Lucia

Concert Lucia – Zilele UNTEATRU, vineri, 29 iulie 2016, de la ora 22:00, la Teatrul UnTeatru.

Lucia impresionează prin interpretare și timbrul vocal total aparte, introducându-te încă de la primele note în atmosfera de poveste a pieselor ei. Coverul ei de debut, “Silence”, a depășit 20.000.000 de vizualizări pe Youtube, atrăgându-i legiuni de fani din toată lumea.
După succesul fulminant avut cu primul single, Lucia începe să lucreze, cu fiecare nouă piesă, la descoperirea propriului său stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui proiect live propriu. Piese ca „Me Over You”, „Hide”, „Beethoven”, „Make Up Song” și „Days”, lansate pe parcursul a trei ani pigmentați cu sesiuni de înregistrări la Londra și Los Angeles, vin în întâmpinarea fanilor din ce în ce mai mulți, dornici de materiale noi și de concerte live. Cel mai recent videoclip, “Yours”, a anunțat mult- așteptatul prim album de studio Lucia, intitulat Silence, care a fost lansat la finele anului trecut.

www.luciaofficial.com
http://fb.com/luciamariaofficial

La sfarsitul acestei luni UNTEATRU sarbatoreste 6 ani de cand functioneaza ca vitrina in care produsul cultural devine exponat pentru spectatorul vizitator.
Astfel, in perioada 28 iulie – 4 august, marcand si mutarea intr-un nou spatiu, va avea loc „Zilele UNTEATRU”.

Micro-festivalul aduna nume si spectacole dragi ale scenei teatrului celor doi regizori si fondatori ai proiectului UNTEATRU – Andrei si Andreea Grosu – dar si o serie de concerte pentru iubitorii de muzica.
Un weekend prelungit va fi dedicat celui mai important eveniment al verii pe scena teatrului si culturii – 7 zile de spectacole, premiere, concerte, vernisaj de fotografie, targ design dar si o terasa plina cu actori si prieteni ai teatrului.