Evenimente : Concerte

GOTHIC

GOTHIC lansare album, in concert, vineri, 10 februarie 2017, de la ora 19:00, la Fabrica Club.

GOTHIC este una dintre trupele de referinta pentru muzica metal din Romania. Trupa a fost infiintata in decembrie 1992 de Alin Petrut in orasul Lupeni (Hunedoara).

Deja activand de peste 20 de ani, trupa a prestat in peste 500 de concerte atat in tara cat si in strainatate, avand peste 100 de aparitii difuzate in emisiuni de specialitate pe posturile nationale de radio si televiziune, cat si articole si interviuri aparute in cele mai mari publicatii din Romania si strainatate.
Albumul de debut `Touch of eternity` (1998 Bestial Rec) a fost unul dintre cele mai bine vandute albume din metalul romanesc in anii 90, piese ca Anguish, Regrets si Memorial Winter devenind adevarate hituri, cantate in cor de catre fani la concertele trupei. Celebra publicatie germana `Metal Hammer` a acordat nota 9 (din 10) acestui album.
In 2012 Gothic a castigat concursul WACKEN METAL BATTLE, competitie nationala, concertand cu succes la Wacken Open Air.
In 2015 trupa a intrat din nou in studioul Consonance din Timisoara pentru a inregistra tobele pentru noul album – DEMONS. Restul de intrumente au fost inregistrate in studioul propriu al trupei, albumul fiind mixat de Alin Petrut in colaborare cu Nimrod Szedlacsek (Corvin Studio Cluj). In octombrie 2016 formatia a anuntat colaborarea cu Loud Rage Music, pentru distributia acestui nou album.

Formaia L.O.S.T. a luat fiinta in martie 2004, dupa una din repetiiile formatiei Abigail in care activau in acel moment 3 dintre membri (Vlad, Drago, George). Dup scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alatura trupei.
Avand membri cu o experienta indelungata in scena romneasca, de peste 20 ani, ce a cuprins, printre altele, numeroase premii la festivaluri, apariii radio-tv precum si 4 albume inregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Iraes si Warganism, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid in underground, toate concertele fiind foarte reuite si cu un nucleu de fani devotati in continua crestere.
Trupa a sustinut concerte in 2005-16 impreuna cu trupe ca Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, SepticFlesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall, Moonspell, Lake of Tears, Hypocrisy, Amorphis sau Cannibal Corpse.
Cel mai nou produs discografic al trupei este un album live (o premiera pentru scena romaneasca), L.O.S.T. Live at Metalhead Meeting, lansat in luna februarie 2014 si promovat printr-o serie de concerte in Romania si Bulgaria, astfel aniversand si 10 ani de activitate ai trupei.
In luna iulie 2016 trupa a lansat un nou single si video, World War Cup, melodie de pe coloana sonora a scurtmetrajului animat cu acelasi titlu ce va fi lansat la finalul anului, iar in octombrie 2016 a participat cu melodia Heed the Call la albumul Back to Life A Tribute to Goodbye to Gravity.

In presale biletele au pretul de 20 de lei.                                                                                                                                             In seara concertului, la intrare, biletele vor costa 25 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), Hard Rock Cafe, dar si la Clubul Quantic, Club Vintage si Deko pub precum si in ziua concertului la intrare.