Evenimente : Concerte

Golan Symphonic

Golan Symphonic with special guest: J.Bernardt, vineri, 22 septembrie 2017, la Arenele Romane.

Vineri, 22 Septembrie 2017, trupa Golan va aduce pe scena Arenelor Romane un eveniment aflat sub umbrela conceptului Golan Symphonic – un show multifatetat, in care o orchestra formata din 60 de instrumentisti si un line-up compus din artistica J.Bernardt (BE), ViLLAGE (RO), Fhin (FR)sauARME (RO) se vor alatura trupei pentru un spectacol audio-vizual desavarsit.

Trupa nu este la primul eveniment de acest tip, in urma cu un an lansand Golan Symphonic in fata a peste 40.000 de spectatori in cadrul concursului international de video-mapping IMapp. Anul acesta, insa, numarul instrumentistilor a crescut, adaugandu-se 20 de suflatori, iar selectia de artisti locali si internationali care vor sustine evenimentul va contribui de asemenea la o productie fara precedent pentru cei 5 membri ai proiectului.

Invitatul special al evenimentului, J.Bernardt, a reusit sa impresioneze intr-un timp foarte scurt scena alternativa de R&B cu melanjul sau inconfundabil de synthuri fresh cu o voce soul greu de uitat. Proiectul apartine solistului trupei de rock belgiene Balthazar, iar „Wicked Streets”, cel mai cunoscut single al artistului, s-a aflat in topul cautarilor Shazam „Romania Top 100”. Lui i se vor alatura pe scena francezul Fhin, un artist versatil prin excelenta, care si-a creat un renume din mixul sau foarte personal de tonalitati feminine si masculine, ViLLAGE, al carui remix dupa melodia „Lonely nights” inchide de ceva timp concertele celor de la Golan, si ARME care promit sa nu lase pe nimeni ne dansat.

Dupa ce primele 1000 de bilete aflate in oferta de early-bird au fost epuizate, jumatate din capacitatea Arenelor este deja sold-out, iar pana pe 8 septembrie continua perioada de pre-sale a biletelor cu pret special de 45 de lei, urmand ca dupa aceasta data, pana pe 22 septembrie, sa poata fi cumparate la pretul de 60 lei. Acestea pot fi cumparate online, pe MyTicket.ro (http://bit.ly/GolanSymphonic) si in magazinul H2O Shop. La intrare biletele vor costa 75 lei, in limita capacitatii.
Evenimentsustinut de: Ballantines, Ciuc Premium, Schweppes, Beanz Cafe.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Open doors: 17:30.