Evenimente : Concerte

Deliric x Silent Strike

Deliric x Silent Strike w. Muse Quartet & CTC – BT Live #14, joi, 30 martie 2017, de la ora 21:00, la Control Club.

Colaborarea dintre rapper-ul Deliric și producătorul de muzică electrónică Silent Strike, aduce în episodul #14 al seriei BT Live, o reprezentație live dinámică și spectaculoasă.
Pe 30 martie, Deliric x Silent Strike urcă pe scena clubului Control cu un show care vine să completeze povestea albumului lansat anul trecut în această formulă, printr-un perfomance îmbogățit de nuanțele clasice aduse de cele 2 viori, viola și violoncelul fetelor de la Muse Quartet, dar și de prezența colegilor din grupul CTC (Doc, Vlad Dobrescu, Dj Nasa) și a vizualurilor lui Dan Basu.

www.facebook.com/silentstrikemusic
www.facebook.com/Deliric1/

Seria de concerte BT Live inițiată în 2016 de Banca Transilvania în parteneriat cu clubul Control, reuneşte câteva dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti.

Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.

Intrare: 50 lei.
Biletele vor fi disponibile în avans în Control ( la bar) sau online pe Eventbook.ro