Evenimente : Concerte

: Catrinel şi nişte Domni pe terasa librăriei Humanitas Kretzulescu

Jazzulescu: Catrinel şi nişte Domni
pe terasa librăriei Humanitas Kretzulescu, invitaţie la improvizaţie în prima noapte de Jazzulescu din 2014

Asocierile de stiluri şi experienţe creează amprente sonore cu totul noi. Cu o trupă de acest fel, o efemeridă preţioasă, ne vom întâlni în prima ediţie din 2014 a seriei de evenimente Jazzulescu la Kretzulescu. Pe 27 mai, de la ora 20.30, pe terasa librăriei Humanitas Kretzulescu vin Catrinel şi nişte Domni.

Catrinel Bejenariu face performing arts de mai bine de zece ani, îmbinând actoria cu muzica sub diverse forme. A fost voce pentru Slang, Urma, l’Orchestre de Roche, Butterflies in My Stomach. Catrinel colaborează acum cu tineri muzicieni de jazz în formule care se diversifică de la un concert la altul. A ales experimentul atât în actorie, cât și în muzică, pentru melanjul neaşteptat de trăiri și sunete.
La Jazzulescu va fi acompaniată de către Albert Tajti, Adrian Neacşu şi Alex Kocsis.

Albert Tajti, tânăr pianist de jazz, foarte apreciat și recunoscut pentru modul original de a interpreta. Improvizaţiile lui sunt întotdeauna o sursă de inspiraţie pentru muzicienii cu care colaborează.

Adrian Neacşu a ales muzica după ce a studiat artele plastice. Cântă la chitară bas și contrabas şi face parte din proiecte de jazz, dar nu numai. În prezent colaborează cu Iordache şi Paolo Profeti.

Alex Kocsis își priveşte talentul ca pe o îndeletnicire și abordează ritmul într-o manieră organică. Este toboșarul trupei Breeze, un proiect bossa nova.

Intrarea este liberă.