Evenimente : Concerte

Bere Gratis „18 ani, frate!”

Concert aniversar Bere Gratis „18 ani, frate!”, joi, 27 octombrie 2016, de la ora 20:00, la Sala Palatului.

Bere Gratis isi serbeaza majoratul intr-o concert exceptional pe 27 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului.

De 18 ani vin la tine cu hituri, cu videoclipuri, colaborari inedite si cu cate o poveste magica in care devii personaj.

„Ce misto”! „Povestea de oras” de anul acesta aduce aceleasi „Doua inimi”, a trupei si a publicului, intr-o „Noapte calda” la Sala Palatului.

Concertele Bere gratis sunt unele dintre cele mai mari si spectaculoase showuri din muzica romaneasca si asa va fi si pe 27 octombrie, o desfasurare scenografica rar vazuta la Sala Palatului.

Acest spectacol eveniment se bucura de participarea extraordinara a maestrului Gheorghe Zamfir, rezultat al unei prietenii atat muzicale si umane, cat si al unei alchimii artistice rare.
Concertul va fi si unul de lansare al noului album al formatiei, al 12-lea, care include mega-hitul ”Noapte calda” si hit-ul ”Doua inimi”.

Vino sa vezi „Ce n-a vazut Parisul” alaturi de trupa Bere Gratis pe 27 octombrie, ora 20:00, intr-un spectacol in care baietii vor declara ca nu te vor lasa niciodata, iar tu le vei ura „La multi ani”, si acum, la doar 18 ani.
Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 150 lei, Cat.I – 100 lei, Cat.II – 75 lei, Cat.III – 50 lei

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),   Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.