Evenimente : Concerte

Backyard Acoustic Season: Travka și Lucia

Backyard Acoustic Season: Travka și Lucia, joi, 15 septembrie 2016, de la ora 19:00, la Casa Universitarilor.

Joi, 15 septembrie, în grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46) seria de concerte Backyard Acoustic Season se încheie printr-un concert cu Travka și Lucia!
Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro și costă 30 de lei în perioada de presale (primele 200 de bilete, până pe 1 septembrie). Ulterior prețul biletelor în avans va urca la 40 de lei, iar la intrare, în limita stocului disponibil, se vor mai găsi bilete la prețul de 50 de lei.

Travka au pășit pe scena alternativă românească în 2002. Prin concerte pline de energie și o lirică deosebită, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forța acordurilor rock împletite cu poezia provocatoare a versurilor. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzică din România, au avut numeroase apariții pe micul ecran și au fost aclamați de presa de specialitate. Lansând deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continuă să experimenteze și să exploreze noi și noi orizonturi muzicale.

Travka – În aer (official video)
https://youtu.be/919zSYChuc4

Povestea Luciei începe în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi – The MOOoD. Lor avea să le placă la nebunie coverul făcut de ea, insistând să filmeze un videoclip pentru el. Clipul pentru coverul piesei “Silence” a devenit viral în toată lumea, strângând peste un milion de vizualizări în doar câteva luni (peste 22 de milioane în prezent). După multe alte single-uri și sesiuni de înregistrări, Lucia își promovează acum primul disc de studio, Silence, lansat la sfârșitul toamnei trecute, unde explorează un stil propriu de indie/pop. În formulă live, ea va fi însoțită și de Muse Quartet.

Lucia – Strong (official video)
https://youtu.be/w-SAlfPquyw

Haideți așadar joi, 15 septembrie, de la ora 19:00 pentru al optulea episod din seria Backyard Acoustic Season în grădina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, București). Vă veți întâlni live cu Travka și Lucia iar biletele sunt în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei (presale până pe 1 septembrie pentru primele 200 de bilete). Ulterior prețul biletelor în avans va urca la 40 de lei, iar la intrare, în limita stocului disponibil, se vor mai găsi bilete la prețul de 50 de lei.

Backyard Acoustic Season este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din București.