Evenimente : Altele

Outernational Day la J’ai Bistrot

Outernational Day la J’ai Bistrot, miercuri, 29 iunie 2016, de la ora 13:00, pana joi, 30 iunie, ora 24:00, la J’ai Bistrot.

Outernational Day la J’ai Bistrot // Come, taste & win tickets to Outernational Days!

Lume, lume, în weekendul 1-3 iulie va avea loc prima ediție Outernational Days at Grădina Uranus & Club Control, festival dedicat muzicii popoarelor.

„Outernational este un termen relativ nou folosit în muzică și muzicologie și se referă la genuri de muzică actuală, contemporană, specifice unor subculturi sau periferii din spațiul cultural ce nu se identifică în mod direct cu normele vestice / occidentale.”

Pentru că iubim line-up-ul și această inițiativă, îi dedicăm meniul zilei de miercuri, precum și mici înscenări care să vă lumineze calea înspre festival.

Astfel, miercuri, 30 iunie, cu câteva zile înainte de Outernational, acompaniat în surdină de muzica artiștilor din festival, servește la noi meniul zilei, toată ziua, specially designed for this occasion de bucătari prieteni din echipa festivalului și de noi. Cu prețuri românești.
Iată:
I Hummus cu tabbouleh și sos de rodie – 24lei
II Supă turcească de linte – 10 lei
III Frigărui de pui cu orez cu curry, ardei copt și fistic – 19 lei
Combo până în ora 16:00 II + III = 21lei
Mai mult, cei care cumpără oricare din cele de mai sus participă automat la tombola cu cinci invitații de-o zi la festival, pe alese.
Tot la noi va fi și punct de vânzare de bilete în această zi.
Oferta de 4+1 gratis activată.

Evenimentul Outernational Days va aduce pe scena locală din România trupe și artiști din întreaga lume, precum și o serie de evenimente discursive. Vor avea loc concerte cu trupe și muzicieni din Congo, Burkina Faso, Turcia, Egipt, USA și România), DJ set-uri, conferințe, performance-uri, filme documentare și altele.