De Citit : Știri

XtREme la Festivalul International de Teatru de Strada „BFIT in the Street!”

| 20 mai

XtREme, un grup format din cinci gimnasti de performanta care imbina acrobatia cu spectaculoase miscari coregrafice, participa la Festivalul International de Teatru de Strada organizat in Capitala intre 28 si 31 mai.
Grupul, format si instruit de Dorel Mois care a primit mai multe medelii de aur la Campionatele Europene si Mondiale de Gimnastica Aerobica si colaboreaza cu renumitul Cirque du Soleil, va fi singura prezenta autohtona din cadrul Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!.
Din trupa mai fac parte Alina Ulmeanu, Andreea Dumitrascu, Luminita Brad si Casian Badescu. La granita dintre sport si arte – dans, muzica, teatru – XtREme sfideaza gravitatia ca niste alpinisti. Ei executa acrobatii imposibile la prima vedere si necesita multa mobilitate, forta si echilibru, reusind sa fascineze publicul si sa il implice emotional in fiecare spectacol.
Trupa va prezenta spectacolul Vertical, un show inedit, unic in peisajul romanesc. Dorel Mois si echipa sa vor dansa, pe verticala, pe exteriorul Universitatii de Arhitectura, suspendati la 12 metri. Fatada cladirii va deveni in acelasi timp ecran pentru o proiectie de animatie, a carei poveste se va impleti cu gratia si performanta dansatorilor.
XtREme va sustine cate doua reprezentatii pe seara, in datele de 28, 29 si 30 mai.
Vezi spectacolul Vertical, marca XtREme AICI!
Sursa: galaPR