De Citit : Știri

Trupa Deepcentral a filmat videoclipul pentru Cry it Away

| 26 februarie

Trupa Deepcentral a filmat la sfarsitul acestei saptamani videoclipul pentru primul lor single, “Cry it Away”. Vezi VIDEO.
Videoclipul s-a filmat la etajul 12 intr-o cladire de birouri din Bucuresti de-a lungul a 8 ore, interval in care s-a muncit neintrerupt pentru ca toata lumea intrase in ritmul de lucru de la birou, locatia fiind singura vinovata de atmosfera molipsitoare. Chiar si echipa de figuranti si dansatori au fost imbracati la patru ace ca pentru o zi lunga de lucru la birou.

Alaturi de George si Doru au participat la filmari 16 figuranti, dintre care 6 dansatori, care au jucat rand pe rand rolul de angajati plictisiti, angajati preocupati de job si, intr-un final, rolul de angajati care se distreaza la birou.

Videoclipul a fost realizat sub regia lui Marian Crisan, castigatorul de anul trecut al premiului Palme d’Or pentru scurt metraj.

"Versurile si ritmul repetitiv al piesei m-au dus cu gandul la rutina oamenilor care lucreaza in birouri, dar care totusi mai au timp sa viseze. In acelasi timp cred ca exista o doza de melancolie in munca din marile cladiri de birouri. Cred ca motivul office reprezinta o intreaga generatie de tineri. Imi place antiteza asta intre muzica si imagine. Ea poate sa transmita mai mult decat un clip filmat intr-o atmosfera de club. Baietii s-au descurcat foarte bine si cred ca rolurile li s-au potrivit”, a declarat Marian Crisan.

“Marian Crisan este un adevarat profesionist, ca de altfel intreaga echipa din spatele camerei. Totul a fost foarte bine pregatit, fiecare detaliu, fiecare secunda. Am avut norocul sa avem si cativa prieteni apropiati in echipa de productie si asta a sporit atmosfera relaxanta”, a marturisit Doru.

Iar George a tinut sa completeze: “Eu personal m-am simtit ca la o iesire cu prietenii. Singura diferenta era ca la iesirile astea nu ma imbrac office. Dar se pare ca te poti distra si imbracat asa, contrar aparentelor”.

Videoclipul va putea fi vizionat pe canalele de muzica locale incepand cu luna martie.