De Citit : Știri

THE KLAXONS la B’ESTFEST

| 24 februarie

THE KLAXONS canta anul acesta pentru prima data la Bucuresti! Trupa britanica se alatura celor de la Orbital, Franz Ferdinand si The Faint in line-up-ul celei de a doua zile de B’ESTFEST pe 3 iulie.

Festivalul va avea loc in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, lista artistilor confirmati pana in prezent, precum si mai multe informatii despre festival fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro

Trupa The Klaxons a debutat in anul 2005, la Londra, reusind sa devina in 2007 una dintre cele mai apreciate trupe de brit indie – dance punk de pe scena muzicala internationala.
Primul material discografic, „Myths of the Near Future”, lansat in ianuarie 2007, a ajuns direct pe locul 2 in clasamentul din UK. In acelasi an, trupa a fost recompensata cu numeroare premii, printre care unul pentru „Cel mai bun grup” din partea revistei NME si un Mercury Music Prize pentru „Myths of the Near Future”.

Succesul trupei a continuat si in 2008, albumul lor de debut aducandu-le un nou premiu NME, la categoria „Best Album”, single-ul „Golden Skans” , fiind considerat drept cea mai buna piesa internationala in cadrul NME Awards SUA.

Dupa ce au sustinut concerte pe scena unora dintre cele mai cunoscute festivaluri internationale, precum Glastonbury, Benicassim, Werchter, Coachella, T in the Park sau Oxegen, The Klaxons vor ajunge in vara lui 2009 si la Bucuresti, pentru un show live de senzatie in cadrul B’ESTFEST!

Biletele pentru “Ziua Zero”, cele pentru AFTERSHOCK, biletele de o zi, precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe myticket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta.
Sursa: Emagic