De Citit : Știri

Smiley te cauta prin Baneasa Shopping City

| 17 februarie

Smiley, impreuna cu Baneasa Shopping City, cauta protagonisti pentru urmatorul sau videoclip, "Designed to love you". Tot ce trebuie sa faci pentru a participa, alaturi de perechea ta, in noul clip al lui Smiley este sa trimiti prin bluetooth o poza care exprima dragostea ta pentru partener.

Poza ta va apararea, alaturi de toate fotografiile trimise de vizitatorii Baneasa Shopping City, pe plasmele din interiorul mallului, astfel incat toata lumea sa admire ineditele declaratii de dragoste. Pe 8 martie, un juriu prestabilit va alege cea mai originala fotografie, iar castigatorul, impreuna cu perechea sa, va fi protagonistul noului clip al solistului.

"Am vazut deja cateva din fotografiile trimise si sunt foarte frumoase. Este fascinant sa vezi cum isi exprima oamenii dragostea in imagini, mai ales ca multi dintre ei nu cred ca obisnuiesc sa-si transpuna sentimentele astfel. Alegerea celei mai originale fotografii va fi, cu siguranta, o adevarata provocare", a declarat Smiley in cadrul sedintei foto.

Vizitatorii care activeaza bluetooth-ul pana pe 8 martie, vor primi mesaje cu oferte speciale din partea magazinelor din Baneasa Shopping City si Feeria.

Smiley a venit ieri in Baneasa Shopping City sa vada foto-declaratiile de dragoste si a participat, totodata, la o sedinta foto.

"Nu suntem implicati in niciun fel in viata politica, dimpotriva, muzica noastra cred ca nu ar fi putut transmite un mesaj mai pozitiv de atat. Oamenii din intreaga lume ar trebui sa se bucure de ceea ce transmitem noi prin versurile si liniile noastre melodice, nu sa se lase afectati de pozitiile politice pe care le adopta statele din care facem parte", a declarat Randi.
.
In perioada imediat urmatoare, trupa Morandi va filma un nou videoclip pentru noul single de pe albumul "N3XT".