De Citit : Știri

NOISETTES pleaca in turneu in STATELE UNITE

| 21 iulie

In mijlocul programului incarcat de concerte la festivalurile europene, efervescentul trio britanic Noisettes va calatori pentru trei saptamani peste ocean pentru a sustine o serie de show-uri de club, chiar inainte de lansarea in Statele Unite a albumului lor de debut Wild Young Hearts.

Noisettes vor vizita o serie de orase din America, incepand cu data de 22 iulie, cand sustin primul show in Los Angeles.

Albumul de debut – Wild Young Hearts urmeaza sa se lanseze in America pe 22 septembrie.

Wild Young Hearts a debutat pe primul loc in clasamentul iTunes din Marea Britanie si se va lansa in Statele Unite in 22 Septembrie la Mercury Records.

Fragmente din primele doua single-uri Don’t Upset the Rhythm si Never Forget You, alaturi de piesa ce da titlul albumului Wild Young Hearts si piese precum Saturday Night, Every Now and Then si Atticus pot fi ascultate pe pagina de MySpace a trupei Noisettes:
http://www.myspace.com/noisettesuk

Albumul Wild Young Hearts, produs de Jim Abbiss (responsabil si pentru materiale semnate Adele, Arctic Monkeys si The Rakes), o aduce in lumina pe Shingai Shoniwa, solista comparata de-a lungul timpului cu voci memorabile precum Kate Bush, Deborah Harry, Billie Holiday si Diana Ross, alaturi de colegii sai Dan Smith (chitara) si Jamie Morrison (tobe).

NOISETTES TOUR

22 iulie – Los Angeles, CA Spaceland
27 iulie – Portland, OR Berbati’s Pan
28 iulie – San Francisco, CA Rickshaw Stop
1 august – Brooklyn, NY Bell House
3 august – New York, NY Santo’s Party House
7 august – Chicago, IL Back porch at HOB
10 august – Boston, MA Great Scott
11 august – Philadelphia, PA M Room
12 august – Washington, DC Rock and Roll Hotel

comunicat UNIVERSAL MUSIC ROMANIA