De Citit : Știri

Morandi – truplu disc de platina in Rusia

| 17 februarie

La inceputul lunii februarie 2009, trupa Morandi a primit triplul disc de platina pentru vanzarile albumului "N3XT" in Rusia.

"N3XT" s-a lansat in Rusia anul trecut, vanzarile acestui album ajungand la nici doua luni de la lansare la nivelul Platina (peste 20 000 de unitati). La mai putin de un an de la data lansarii, Morandi a vandut peste 64 000 de unitati pe una dintre cele mai mari piete de muzica din Europa!

In vara anului trecut, Marius si Randi au sustinut peste 70 de concerte numai in Rusia, insa de-a lungul anului 2008 trupa Morandi a performat pe scene din Cehia, Ucraina, Estonia, Turcia, Kazakhstan, Belarus, Serbia.

Anul acesta baietii au deja programate peste 30 de concerte pana in luna iunie in China, Polonia, Cehia, Grecia, Turcia, Kazakhstan, Estonia!

De-a lungul anului 2008 single-urile Morandi au fost pe primul loc in topurile muzicale nationale din mai multe tari. Ca urmare a succesului avut in aceste teritorii, albumul "N3XT" s-a lansat in Rusia, Cehia, Polonia, Ucraina, Bulgaria, Slovacia.

In luna noiembrie 2008 Marius si Randi au primit premiul Best Local Act in cadrul MTV EMA ’08 Liverpool, intrand in competitia Europe’s Favorite Act!

La inceputul acestei luni, trupa Morandi a fost invitata sa cante pe scena premiilor Eska Music Awards in Varsovia (23-24 aprilie), cel mai mare eveniment muzical din Polonia, alaturi de nume importante de pe piata muzicala internationala cum ar fi: Akon, Ne-Yo, Anastacia, Lady GaGa, Rihanna, Pussycat Dolls si Sugababes.

Astazi baietii vor sustine un concert in Pristina, Kosovo, cu ocazia sarbatoririi unui an de la declaratia de independenta. Marius si Randi vor fi acolo si vor sustine concertul in aceasta seara pentru fanii care si-au cumparat bilete, in ciuda campaniei organizate de un grup de albanezi din Kosovo, care au manifestat impotriva prezentei trupei Morandi in cadrul evenimentului ce sarbatoreste ziua lor nationala din motive pur politice.

De la sosirea in Kosovo toti membrii trupei Morandi au fost permanent insotiti de garzi de corp pentru a li se asigura protectia si pentru evitarea oricaror incidente care ar putea fi provocate de grupul de manifestanti albanezi.