De Citit : Știri

Lily Allen a plans de durere pe scena

| 17 august

Cantareata a urcat duminica pe scena unui festival din Helsinki acuzand puternice dureri de spate.

Celebra pentru hiturile Smile si The Fear, artista britanica a fost cuprinsa mai degraba de spaima si de durere in timpul concertului sustinut duminica in Finlanda. Desi a suferit un accident la spate, Lilly Allen a preferat sa duca mai departe turneul european si sa nu amane showul programat in capitala finlandeza.

Cantareata a primit o injectie cu calmante inainte de a urca duminica pe scena unui festival din Helsinki. Cu toate acestea, analgezicele nu au reusit sa-i linisteasca durerea de spate. Pe la mijlocul showului, Allen a izbucnit in plans, informeaza contactmusic.com. Dupa ce si-a sters ochii cu un prosop, ea a spus ca lacrimile n-au fost provocate de public, ci doar de propriile-i probleme de sanatate.

Inainte de a incepe spectacolul, artista a destainuit pe contul Twitter amanunte despre agonia prin care trecea. „M-am simtit foarte prost noaptea trecuta si mi-am facut praf spatele. Tocmai am luat o injectie in poponet. Cum o sa trec cu bine peste concertul din seara asta?”, s-a plans cantareata in ajunul showului finlandez.