De Citit : Știri

„I LOVE MY JOB!” – Ayo, la Radio Guerrilla

| 02 iulie

Ayo, cantareata care va urca diseara de la ora 19.00 pe scena B’ESTFEST 2009, a fost prezenta astazi in studioul Radio GuerrilLa alaturi de Marius Vintila.
Tanara artista a starnit admiratia tuturor celor prezenti. Vesela si degajata, Ayo a vorbit putin despre relatia ei cu Patrice (artist care a concertat aseara la B’ESTFEST 2009 si a acceptat sa cante ieri in studioul Radio Guerrilla la o chitara romaneasca, facuta la Reghin) si despre legatura cu Romania (strabunicii ei din partea mamei fiind rromi emigrati in Germania). "N-am invatat romaneste, mama nu vorbea romaneste, vorbea limba rroma, care este diferita" a spus nigerianca Ayo in cadrul intreviului realizat de Marius Vintila.

Cantareata a povestit ascultatorilor Radio Guerrilla cate ceva si despre viata ei la New York, oras in care s-a stabilit dupa doi ani in care era mereu intre zboruri (Paris – New York – Los Angeles) si pe care-l considera "european" – acesta fiind unul din motivele pentru care se simte foarte bine acolo. "Sunt un om destul de fericit", a marturisit vedeta. "Petrec destul de mult timp alaturi de sotul si de fiul meu, luand in considerare programul pe care-l avem. Daca as lucra intr-un birou, de la 9 dimineata la 6 seara as apuca sa-mi vad copiul abia inainte de ora lui de culcare. Asa, noi putem sa ne luam baietelul cu noi in turnee, la concerte", a adaugat simpatica mamica.
Ayo e foarte mandra de baietelul ei si nu-si doreste decat ca "sa fie ce vrea el sa fie!". In opinia cantaretei, "cea mai mare greseala pe care poti sa o faci in calitate de parinte este sa-i impui ceva copilului tau". Fiul lui Ayo si al lui Patrice are trei ani si canta foarte bine la tobe si la chitara. "As vrea sa se bucure de copilarie, sa descopere lucruri, sa aleaga singur ce vrea sa faca", a raspuns Ayo la intrebarea lui Vintila referitoare la optiunea de a-si lansa fiul intr-o cariera muzicala de la aceasta varsta.
Daca va intrebati care-ar fi fost marele vis ce nu i se mai poate implini frumoasei artiste, ei bine, aflati ca si-ar fi dorit sa fie Prima Doamna a Americii, prima femeie de culoare care ajunge la Casa Alba. Evident, e o gluma, pentru ca Ayo e foarte fericita cu viata si cariera sa si mult mai interesata acum sa ajute oameni decat sa mearga pe la evenimente mondene. "Nu trebuie sa fii ambasador UNICEF sa vii in ajutorul oamenilor aflati in nevoie", crede Ayo. Insa daca esti celebru, e de datoria ta "sa incerci sa devii un model pozitiv pentru ceilalti, sa dai un exemplu, sa ajuti oameni, sa lucrezi cu organizatii care au puterea asta". Iar faptul ca reuseste ca artist sa contribuie la realizarea si promovarea unor programe educationale pentru copiii din Africa, pentru ajutorarea mamelor de acolo, o face si mai fericita.
Ayo iubeste ceea ce face. Singurul lucru care-i displace e zborul cu avionul, daca asta ajunge sa se intample foarte des. In rest, isi vede de muzica, de familie si se implica in actiuni caritabile. De prezenta ei luminoasa si de vocea ei superba (daca n-ati ascultat-o cantand LIVE in studioul Radio Guerrilla dati fuga pe site sa descarcati inregistrarea – aici) va veti putea bucura in aceasta seara, de la ora 19.00 cand vedeta va concerta in cadrul B’ESTFEST, incercand sa convinga toti rockerii din public sa danseze in ritm de reggae.

Multumim organizatorilor B’ESTFEST 2009 (Emagic) care ne-au facut un minunat cadou: o intalnire cu o cantareata superba, un om cald si frumos -AYO!
Multumiri speciale colegilor de la RADIO GUERRILLA & Biancai Boitan, Brand Manager Gold FM.