De Citit : Știri

Clipul Telephone al lui Lady Gaga, interzis la MTV

| 15 martie

Cântăreaţa în vârstă de 23 de ani joacă rolul unei criminale, alături de Beyonce. Clipul este inspirat din filmele lui Quentin Tarantino. MTV a refuzat să difuzeze clipul din cauza conţinutului considerat scandalos.
Clipul a fost lansat online la sfârşitul săptămânii trecute şi într-o zi a făcut 1,5 milioane de vizualizări, potrivit The Sun.

Regizorul clipului este Jonas Kerlund, care a mai colaborat cu artista şi pentru piesa Paparazzi. Videoclipul de 9 minute şi jumătate începe cu doi gardieni-femei care o ţin de braţe pe Gaga şi o duc într-o celulă, sub ochii unor tinere care-i aruncă priviri languroase.
Odată ajunsă la destinaţie, Lady Gaga este dezbrăcată de paznici şi rămâne în pielea goală. S-a vehiculat în presă de curând că diva ar avea penis, iar unul dintre bărbaţii închişi comentează: "Ţi-am spus eu că nu are penis".
Partenera ei este Beyonce, care o aşteaptă în faţa închisorii. Cele două fug cu maşina, nu înainte ca Beyonce să o apostrofeze: "Ai fost o fată foarte, foarte rea, Gaga".
CITESTE MAI DEPARTE PE REALITATEA.NET.