De Citit : Știri

Bon Jovi va lansa un nou single: “Superman Tonight”

| 28 ianuarie

Bon Jovi va lansa in curand o noua melodie – Superman Tonight, de pe incredibilul album promovat in 2009 – The Circle, cel de-al 11 album de studio al trupei.

Scrisa “din inima”, noul single pare ca se va alatura melodiilor clasice ale formatiei. Superman Tonight este cel de-al doilea single lansat de pe albumul The Circle.
Melodia poate fi ascultata deja la BBC Radio 2 si Absolute Radio.
In luna iunie, formatia se va intoarce in Marea Britanie, pentru un show pe O2 Arena, care va marca sfarsitul turneului mondial.
Bon Jovi s-a dovedit a fi una dintre cele mai de succes formatii rock la nivel mondial, in ultimele doua decenii. Castigatoare a mai multor premii Grammy, trupa a vandut peste 120 de milioane de albume in toata lumea si a sustinut mai mult de 2600 de concerte in peste 50 de tari, muzica lor fiind auzita live de mai mult de 34 de milioane de fani.
Penultimul album Bon Jovi – Lost Highway, a debutat pe primul loc in toata lumea. Turneul de promovare a albumului – Lost Highway World Tour, a fost cel mai profitabil din anul 2008, fiind clasat pe locul intai in Billboard si Pollstar.
Sursa: Female First, music-news.com.