De Citit : Știri

Allen Bailey, fondatorul Harlem Gospel Choir, a lansat recent o carte autobiografica

| 27 noiembrie

Allen Bailey se află de mai bine de doua decenii in spatele succesului Harlem Gospel Choir, faimosul cor alaturi de care va aduce publicului roman pentru prima oara ritmurile autentice ale muzicii gospel, intr-un concert extraordinar in pragul sarbatorilor de Craciun, pe 21 decembrie, la Sala Palatului.
Cartea, intitulată "Singing God`s Work: The Inspirational Music, People and Stories of the Harlem Gospel Choir", conturează povestea a ceea ce în scurt timp de la debut avea să devină cel mai cunoscut cor de muzica gospel din lume. Inspirat de ideologiile despre echilibrul şi prietenia între naţiuni ale lui Martin Luther King, Allen Bailey a pus bazele Harlem Gospel Choir în 1986, grupul de muzicieni din Harlem însumând peste un milion de mile parcurse în întreaga lume în cadrul turneelor sustinute până în prezent.
Dupa colaborări cu nume celebre din industria muzicală şi numeroase concerte susţinute pentru lideri ai lumii politice şi religioase, printre care Nelson Mandela, Papa Ioan Paul al II-lea sau Papa Benedict al XVI-lea, bucuria pentru viaţă şi mesajul divin transpus în muzică l-au încurajat pe Allen Bailey să redea povestea grupului în paginile cărţii sale.
CITESTE MAI DEPARTE PE REALITATEA.NET.