De Citit : Știri

AB4 canta la ShortsUP Hall of Fame

| 11 ianuarie

Scurtmetrajele intalnesc muzica live pe scena Salii Radio la ShortsUP Hall of Fame, sambata 22 ianuarie de la 19.00. Trupa de rock alternativ AB4 va canta in cadrul evenimentului care propune un Hall of Fame al filmelor de scurtmetraj.
Este vorba de o sesiune unplugged in premiera cu o trupa care se afla deja in Hall of Fame pentru multi romani: AB4. Adepta a unui rock alternativ, cu influente ce pleaca de la Nirvana, AB4 a avut un istoric tumultos, in prezent reunindu-se doar pentru concerte extaordinare.
AB4 va canta in componenta Doru Trascau (voce si chitara), Enrico D’Angelosante (chitara), Antonio Bonansingo (bass) si Dorian Cazacu (tobe). Alaturi de cei 4 vor urca pe scena o serie de invitati – muzicieni romani – ce vor transforma seara intr-un experiment muzical unic: Vlaicu Golcea (contrabas si pian), Oana Maris (oboi), Daniel Ivascu (percutie) si Stefan Barbu (vioara).
ShortsUP Hall of Fame va fi o intalnire memorabila intre filme si muzica, demonstrand din nou ca este din ce in ce mai greu sa trasezi granite categorice intre diferite forme de arta. Muzica, filmele si covorul rosu vor crea experienta ShortsUP Hall of Fame ce va fi intensificata de acustica impecabila a unui spatiu legendar: Sala Radio.
Click pentru detalii eveniment si informatii bilete.