De Citit : Editoriale

Proiect

| 12 ianuarie

Urbanism de avangarda

Deci in eventualitatea in care domnul Irinel Columbeanu va castiga alegerile pentru postul de primar al capitalei acestei tari, propun urmatorul proiect. Deci: Proiect. Bulevardul Magheru, Calea Victoriei, strada Dacia si alte artere de comunicatie gen central deci se vor inchide.
Adica deci nu se va circula pe ele. Deci acestea vor deveni centre de socializare si petrecere a timpului liber. Se vor organiza prezentari de moda, se vor oferi cocktailuri gen light drinks, in vederea realizarii primului Lounge European-Urban-Feisan-Cu Lamaie. Efectiv, dar efectiv, vor trebui deci luate masuri pentru fluidizarea traficului de turisti care vor da navala. Prin urmare, autobuzele descoperite vor deveni futile (scuze!). Deci va fi necesara achizitionarea unei flote de circa 15.000 de masini gen Maserati pentru transportul de calatori si vizitarea obiectivelor din oras. Deci Centrul Vechi va fi redecorat si transformat in piscina.
Candidatul Nicusor Dan va fi trimis fortat la un program de reeducare, la o scoala de corectie pentru modisti, la Milano. La revenirea in tara, va fi obligat sa-si indrepte parul cu placa si sa poarte pantofi ascutiti, de lac. Biblioteca Nationala va deveni Clubul de Lectura Usoara si Masaj – La Biblioteque, institutie fanion pentru Programul National de Bronzare, Fitness si Conversatie Lejera (PNBFCL). Deci conceptul de reality-show va capata noi dimensiuni, gen totale. Pentru ca fiecare locuitor al orasului va fi urmarit de o camera de luat vederi. Deci va fi mare nevoie de editori de imagine din toata Europa. Deci va fi mare nevoie de locuri de cazare. Deci si de cat mai multe spatii aftarauars. Efectiv se vor da milioane de like-uri de pe toata planeta. Deci va fi ceva frumos, deosebit. Ma scuzati. Tre’ sa fug la un casting.