De Citit : Reviews

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

| 20 iulie

Pachetul Assault on Dark Athena contine Dark Athena si jocul complect Escape From Butcher’s Bay. Jocul in mod single player este destul de bun, dar in modul multiplayer nu ai cu cine juca serverele find aproape goale.

Escape From Butcher’s Bay este cel mai bun joc din pachet; si Dark Athena este destul de bun, dar pentru ca serverele sunt aproape goale nu poti purta un razboi cu doar cativa jucatori.

Nu stiu de ce asa putini oameni joaca in multiplayer, dar asta este cea mai mare dezamagire a jocului. Jocul single player in Dark Athena incepe dupa povestea din Escape From Butcher’s Bay. Dark Athena captureaza nava lui Riddick si el trebuie sa lupte si sa treaca prin niste misiuni dificile pentru a evada. In joc nu se gasesc prea multe arme, cel mai mult Riddick isi foloseste pumnii in lupte, din aceasta cauza jocul este unul al indemanarii.
Jocul nu este foarte dur in prima jumatate, dar spre sfarsit situatia se schimba si ai ocazia sa foloseste arme impotriva unor adversari puternici ca Alpha Drones. Majoritatea adversarilor din prima jumatate pot fi doborati usor cu pumnii. Pentru a dobora un Alpha Drone este nevoie de cateva lovituri simultane folosind SCAR, acesta este cel mai puternic adversar din joc si pe parcursul jocului nu vei intalni mai mult de zece drone.

Dark Athena este un joc care merita sa fie jucat mai ales daca ti-a placut Butcher Bay.