De Citit : Reviews

Take That – „Progress”

| 01 martie

Dupa mult asteptata reuniune dintre Take That si Robbie Williams, trupa, in formula ei completa, a facut public numele noului album, PROGRESS, ce s-a lansat pe 22 noiembrie.
Au existat numeroase zvonuri si speculatii de cand trupa a revenit la formula ce a consacrat-o la inceputul anilor ‘90 care il include si pe Robbie Williams. Marea reuniune a avut loc in New York in septembrie 2009, odata cu incheierea super turneului The Circus Live al celor de la Take That. Imediat dupa, cei cinci membri originali ai trupei au inceput sa scrie si inregistreze primele sase piese care au pus bazele noului album produs de Stuart Price.
Take That au doborat o multime de recorduri cu acest nou album. Progress a inregistrat vanzari de 235.000 de unitati in prima zi de la lansare devenind astfel cel mai rapid vandut album al secolului in Marea Britanie. Primul single, The Flood a intrat direct pe primul loc in topul UK, iar trupa a inregistrat si cele mai mari vanzari de produs digital pentru acest material.
Include hit-ul The Flood si noul single, Kidz!
Din 22 noiembrie asteptarea a luat sfarsit! Pregatiti-va pentru PROGRESS!
Disponibil in magazinele de specialitate si pe www.getmusic.ro.