De Citit : Reviews

Battlefield Heroes, cel mai cool joc

| 21 iulie

Battlefield Heroes este un joc complex, fiecare erou are abilitati care il avantajeaza intr-o anumita harta.
In joc clasele nu sunt foarte bine echilibrate – am jucat pe un server unde din opt jucatori, sapte erau Commando.

Battlefield Heroes este un joc de echipa, insa, am observat ca in National Army se inscriu cei mai buni jucatori, iar cei din Royal Army sunt mai dezorganizati. Si asta face jocul frustrant, cand toata echipa National Army vine si cucereste primul punct de control de la inceputul jocului din ori ce harta accesul la celelalte puncte este oprit pentru Royal Army. Dar din fericire asta se petrece destul de rar.

Scopul jocului este simplu: trebuie sa ucizi cat mai multi adversari; la inceputul jocului fiecare echipa are un numar de 50 de puncte, cand un jucator moare echipa pierde un punct, o runda se termina cand o echipa pierde toate punctele. Pana acum Battlefield Heroes are patru harti; cand am inceput sa joc erau doar trei harti; pe parcurs am inteles ca vor fi adaugate mai multe.

Uniformele, armele si autovehiculele din joc sunt inspirate din al Doilea Razboi Mondial, iar jucatorii se impart in doua tabere Royal Army si National Army. Fiecare jucator isi poate crea in mod gratuit patru personaje.

Sistemul de repartizare a jucatorului functioneaza perfect in ciuda celor peste 1 milion de jucatori. Momentan exista 4 harti, doua dintre ele mai mici si doua mari, acestea din urma fiind pentru lupta vehiculelor.

ARTICOL DESCALIFICAT DIN CONCURSUL 2 GAMES 4 FUN!