De Citit : Știri

Romanul DJ Undoo, printre cei 3 finalisti pentru Red Bull Thre3style

| 27 septembrie

DJ Undoo este acum la un pas de finala mondiala Red Bull Thre3style, ramanand printre cei trei finalisti pentru un wild card. El a primit votul publicului, acum sa vedem daca il va primi si pe cel al lui Skratch Bastid.
DJ Undoo (Romania), alaturi de DJ Australan (Cehia) si DJ Dippy (India) sunt cei 3 din 15 care au primit cele mai multe voturi si au ramas in cursa pentru un loc in finala Campionatului Mondial de DJ-ing. Dintre acestia, Skratch Bastid (DJ Canadian, ambasador global Thre3style, precum si membru al juriului in finala mondiala), va decide cine castiga wild card-ul si isi face bagajele pentru Toronto. Castigatorul wild card-ului va fi anuntat vineri, 27 septembrie.
DJ Undoo poate participa la finala mondiala alaturi de ceilalti 22 de finalisti. Evenimentul care va reuni cei mai buni DJ din lume va avea loc la Toronto, in Noiembrie. Castigatorul acestui wild card va avea ocazia sa petreaca o saptamana nebuneasca, plina de muzica si petreceri in cel de-al patrulea cel mai mare oras al Americii de Nord.