De Citit : Știri

Micul Paris se gusta la Zahana 33 (Palatul Odeon)

| 24 martie

A fost o vreme cand Bucurestiului i se spunea Micul
Paris pentru ca in restaurantele cu staif de pe marile bulevarde se
gatea dupa rigorile celei mai inalte bucatarii. La inceputul secolului
XX bucatarii rafinau gastronomia autohtona asezand-o in rand cu cea
frantuzeasca. Chiar meniurile Casei Regale a Romaniei contineau retete
traditionale intr-o combinatie naucitoare de gusturi, care nu erau cu
nimic mai prejos de luxul gastronomiei occidentale.
Am plecat si noi in cautarea bucatelor rafinate de altadata, pentru ca
azi vrem sa te delectam cu cele mai nebanuite gusturi.
Formatia lui Andrei si Meltiade Mihalache impreuna cu Emilia Ditu va
asteapta in fiecare seara la Palatul Odeon sa va incante cu acorduri din
bucurestiul de altadata.

www.palatulodeon.ro

facebook: https://www.facebook.com/palatulodeon.ro?fref=nf