De Citit : Știri

Cadoul tau de la The Killers, exclusiv pe GetMusic

| 16 decembrie

Trupa The Killers ofera fanilor sai un cadou special de Craciun! Piesa Happy Birthday Guadalupe! este acum exclusiv disponibila in Romania pe getmusic.ro.
Single-ul a fost lansat doar in format digital pe 1 decembrie, de Ziua mondiala a luptei contra SIDA. Toate incasarile de pe urma melodiei vor fi donate pentru a-i ajuta pe cei care sufera de aceasta maladie in Africa.
Single-ul de Craciun al trupei beneficiaza de un videoclip care il are in prim plan pe actorul Luke Perry, cunoscut publicului roman gratie rolului din serialul Beverly Hills 90210.
Vezi si tu videoclipul…

Happy Birthday Guadalupe! ii reuneste pe rockerii din Las Vegas cu Wild Light si Mariachi El Bronx si continua traditia inceputa de trupa acum patru ani. In prejma sarbatorilor The Killers lanseaza o piesa de Craciun in scopuri caritabile, fondurile mergand catre campania Product Red, initiata de Bono, liderul grupului U2.
Pe langa cadoul cadoul de la trupa lor preferata, GetMusic mai are o supriza: pentru fiecare piesa The Killers in format digital cumparata, acestia vor primi gratuit ringtone-ul.
Sursa: Universal Music Romania.