Locuri : Wellness

Club Plus Fit

Club Plus Fit din Bcuresti – centru wellness – fitness, aerobic, Tae-Bo, estetica corporala, tehnici asiatice de relaxare, dans, sauna, consultatie nutritionist, cosmetica, cu biobar club.
Plus Fit se adreseaza persoanelor cu un stil de viata activ si o agenda incarcata care doresc sa inceapa un nou program profesional de mentinere in forma si ingrijire.
Conceptul Club Plus Fit presupune o abordare terapeutica integrata, specialistii actionand printr-o serie completa de terapii si proceduri complementare, in special asupra cauzei problemei pe baza unei analize minutioase a fiecarui caz in parte.
Astfel, fiecarui client i se recomanda terapii si proceduri particularizate in functie de natura problemei sale, pe baza unei scheme de tratament.
Clubul Plus Fit pune la dispozitia membrilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii si a starii generale de bine, acestea avand un impact pozitiv asupra performantelor profesionale.
"Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii de calitate pentru a-i ajuta pe membrii clubului sa-si imbunatateasca imaginea si sanatatea corporala si, nu in ultimul rand, sa se bucure de timpul lor liber alaturi de noi".