Locuri : Teatre

Teatrul Tandarica – Sala Lahovari

Teatrul Tandarica este unul dintre cele mai renumite teatre de animatie din Bucuresti destinat atat pentru copii cat si pentru adulti. Spectacolele sale au animat copilaria multor generatii dezvoltand o cultura teatrala intr-o forma cat se poate de frumoasa de la cea mai frageda varsta.
Are o trupa stabila de actori animatori, unii dintre ei fiind cei mai buni in bransa lor castigand premii atat nationale cat si internationale, din care vom enumera pe: Gabriel Apostol, Eugenia Ionescu Barbu, Ioan Brancu, Mihai laurentiu Dumitrescu, etc.
Are sediul pe st. Eremia Grigorescu, foarte aproape de Piata Romana, unde isi desfasoara activitatea in doua sali: Sala Lahovari cu o capacitate de 324 de locuri si sala Studio Animart cu o capacitate de 40 de locuri, un loc special destinat in special pentru experimente teatrale, workshopuri teatrale (atat de animatie cat si normale) si recitalurilor teatrale.
Pentru posesorii de autovehicule parcarea poate fi o problema, teatrul nedispunand de un spatiu special pentru asa ceva.
Pentru rezervari de bilete puteti suna la numarul de telefon: (+40) 21 315 23 77, intre orele 09:00 – 17:00, de luni pana sambata inclusiv.