Locuri : Teatre

Teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga este un teatru pentru copii cu actori la vedere. Teatrul este de repertoriu, cu trupa fixa, si ofera o paleta larga de spectacole.

Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local. Misiunea sa este de a crea şi promova spectacole de teatru, de a implementa proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 1 şi 12 ani, cadrelor didactice specializate și părinţilor. Anual, peste 50.000 de spectatori vizionează producțiile Teatrului, spectacole care propun experienţe artistice semnificative menite să inspire, să îndemne la reflecţie şi să aducă bucurie celor mici.

 Sala de spectacol

Până la revenirea în sediul propriu, aflat în renovare, Teatrul Ion Creangă își așteaptă micii spectatori în alte săli și spații de spectacol, unde aceștia vor putea urmări aventurile personajelor preferate, dar și producții noi, prezentate în premieră în această stagiune. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro.

 Casa de Bilete:
Str. Piața Amzei nr. 13
Tel: 0767.934.374

Sediul administrativ: 

Str. General Constantin Budișteanu, Nr. 24, Sector 1, București
Tel: 021/317.11.69
Fax: 021/317.85.92
Website: www.teatrulioncreanga.ro
E-mail: [email protected]

Facebook.com/TeatrulIonCreanga
Youtube.com/teatrulioncreanga
Pinterest.com/TIonCreanga

Bilete

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă și în rețeaua Eventim: online, pe www.eventim.ro, sau de la sediul magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas.