Locuri : Sports & Fun

Step in Dance

Step in Dance nu este doar o scoala de dans, iar cursurile de aici inseamna mai mult decat 60 de minute in pasi de tango, rumba sau vals. Credem dansul poate schimba sau imbunatati fiecare aspect din viata noastra si ne dorim ca fiecare cursant Step in Dance sa ajunga sa cunoasca si sa iubeasca dansul, tot ce trebuie sa faceti este sa ne vizitatiin locatia situata pe Str. Venerei (fosta Parintele Galeriu), pentru a va convinge.
Ce va oferim?
Cursuri de dans Latino (Salsa, Samba, Cha Cha, Rumba, Jive, Passo Doble), Standard (Vals Lent, Vals Vienez, Quickstep, Slow Fox, Tango), Latino intensiv (Salsa, Street Cha Cha, Merengue, Bachata), cursuri de Street Dance, Valsul Mirilor, cursuri particulare pentru copii si adulti si cursuri de dans pentru copii.

Pentru noi, Step in Dance este si o provocare de a va demonstra ca dansul inseamna mult mai mult decat distractie, sport sau o metoda de a te mentine in forma. Pentru voi insa, poate insemna locul in care va simtiti bine, unde va faceti prieteni noi si unde aflati cu surprindere ca aveti talente nebanuite. Step in Dance este scoala de dans care va provoaca sa va depasiti limitele si care va ofera oportunitatea de a simti viata in pasi de dans.

Ceea ce instructorii nostri vor impartasi cu voi este talentul si indemanarea lor, pentru ca in final pasiunea si caracterul fiecarui cursant sa se regaseasca in fiecare pas invatat.

Daca dansul este pasiunea ta, daca iti pasa de sanatatea si de corpul tau, daca vrei sa te distrezi, sa fii mereu in centrul atentiei, sa uiti de problemele de zi cu zi si sa cunosti oameni la fel de frumosi ca si tine, inseamna ca Step in Dance este locul in care trebuie sa vii.