Locuri : Sports & Fun

OASIS Sport & Leisure – Sport

OASIS Sport & Leisure
Descoperiti gustul desavarsit al retetelor savuroase, in linistea si desfatarea naturii, departe de forfota obositoare din inima Bucurestiului, intr-un cadru feeric, pe malul lacului Baneasa (Straulesti).

Organizari evenimente: nunti, petreceri, botezuri, concerte, spectacole, competitii sportive.

VARA: restaurant, terasa, piscina, aer conditionat, bar, terenuri de sport (terenuri de tenis si fotbal)
IARNA: restaurant, bar, teren de fotbal
EVENIMENTE: nunti, botezuri, petreceri de firma, aniversari, cununii pe pajiste, lansari de produse, concerte, prezentari de moda, spectacole de teatru, concursuri interactive, competitii sportive
Fotbal

Va invitam la un meci de minifotbal pe unul din cele doua terenuri acoperite cu iarba de 5 centimetri, amenajate folosind suprafete sintetice certificate de organismele de specialitate FIBA, IHF, FIFA si UEFA. Suprafata terenurilor intre linii este de 20/40 m. Acces cu plata sau pe baza de abonament.

-Instalatie de nocturna
-Vestiare moderne, dusuri
-Tarif: 145 lei/h (luni-vineri intre orele 17.00-24.00; sambata-duminica intre orele 09.00-24.00 ); 120 lei/h (luni-vineri intre orele 09.00-17.00)
Program: luni-duminca, intre orele 09.00-24.00

Tenis de camp

Aveti la dispozitie trei terenuri pe zgura, cu instalatie nocturna, care beneficiaza de intretinere profesionala permanenta. Cei interesati pot urma inclusiv cursuri de initiere si perfectionare. Acces cu plata sau pe baza de abonament.

-Instalatie de nocturna
-Vestiare moderne, dusuri
-Tarife inchiriere teren: 25 lei/h (luni-vineri intre orele 09.00-12.00); 40 lei/h (luni-vineri intre orele 12.00-17.00); 50 lei/h (luni-vineri intre orele 17.00-24.00); 40 lei/h (sambata-duminica intre orele 09.00-17.00); 50 lei/h (sambata-duminica intre orele 17.00-24.

Arta culinara romaneasca isi reinventeaza savoarea in atmosfera eleganta si relaxanta a restaurantului din incinta Club Oasis Sport & Leisure. Te invitam sa redescoperi gustul desavarsit al retetelor dragi in linistea si desfatarea naturii, intr-un decor care imbina inspirat traditionalismul familiar cu avangardismul rafinat.

-bucatarie traditionala romaneasca; retete savuroase pe baza ingredientelor alese cu grija din camarile pline cu bunatati din intreaga tara
-evenimente, lansari, VIP, meniu, delicatese gastronomice, orchestra, cocktails, fashion, private party, expozitii culinare, lansari de produse, petreceri si cununii pe pajiste
-capacitate restaurant : 170 persoane (2 saloane)
-petreceri in aer liber, capacitate 1.500 persoane
-terasa in aer liber, pe malul lacului, capacitate 150 persoane
-parcare privata cu 60 de locuri
-paza
-garderoba