Locuri : Sports & Fun

LaserMaxx – AFI Palace Cotroceni

LaserMaxx Romania este prima arena de laser tag din tara, deschisa in martie 2007. Laser tag-ul este un joc indoor, de echipa, care se desfasoara intr-un spatiu special amenajat: labirint, obstacole, masini rasturnate, fum, intuneric si muzica dinamica. Arena de joc contine elemente spectaculoase, precum masini rasturnate si saci printre care te poti ascunde pentru a urmari adversarii.
Arena LaserMaxx pune la dispozitia jucatorilor 22 de echipamente de laser tag si o suprafata generoasa pentru desfasurarea jocului. Echipamentul consta intr-o vesta si o arma. Munitia este nelimitata si este reprezentata de laser, acesta fiind receptat de senzorii aflati pe vestele jucatorilor.
Barul arenei LaserMaxx Romania are o capacitate de 90 de locuri la mese si pune la dispozitia clientilor o varietate de jocuri si activitati (laser tag, fusbal, hockey table, darts electronic) care fac ca timpul petrecut la LaserMaxx sa fie valorizat la maxim!
LaserMaxx este locul in care vei gasi atmosfera pe care o cauti, distingandu-se intotdeauna prin chipuri prietenoase, muzica buna, personal amabil, bun gust si originalitate.
Tarife:

18 RON/ persoana/ joc – 15 minute
23 RON/ persoana/ joc – 20 minute
Happy Hours:
L – V: 10.00 – 14.00
13 RON/ persoana/ joc – 15 minute
Adresa:
intersectia bdului Timisoara cu bdul Vasile Milea