Locuri : Magazine

SAUCA&Co – La Vita e Velo

La Vita e velo! Cu un concept british, proaspat si selectiv, magazinul-cafenea Sauca&Co dedicat biciclistilor, aduce marci recunoscute si premiate din Marea Britanie precum Brompton, traditionalele Pashley (fabricate din 1926), produsele Brooks (producatori de sei de calarie la 1866), elegantele Electra si alte branduri pe care va invitam sa le descoperiti!
Tot la Sauca&Co, in timp ce bicicletele sunt servisate cu scule americane Park Tools, puteti savura cafeaua domnului Florescu sau ceaiuri alese de la Bernschutz&Co.
Cu peste 26 de ani de existenta, bicicletele Brompton sunt probabil cel mai cunoscut model de biciclete pliabile din lume. Odata ce i-ai descoperit functionalitatea, sigur devii si un fan al brandului!
Singura parte dificilă în a te plimba pe o Electra, este alegerea celei potrivite Incearca o Ticino, o Townie, Cruiser sau Amsterdam, si experimenteaza sentimentul pe care pedalatul ar trebui sa ti-l ofere – confort, culoare si evident bucurie!
Cunoscuti ca si “fabricanti ai oricarui tip de bicicleta”, producătorul de biciclete Pashley deţine cea mai îndelungată tradiţie de fabricatie din Anglia. Fondată în 1926, în Stratford-upon-Avon, acolo unde fabrică şi în prezent, Pashley proiectează şi construieşte manual o gamă unică de biciclete.