Locuri : Magazine

Inspired Shop

Inspired Shop din Bucuresti – magazin online al Asociatiei Inspired – colectie de tricouri, colectie de creioane, design vestimentar si de accesorii, design de produs, design interior, graphic design, arhitectura, fotografie, dramaturgie si ilustratie.
Inspired Shop este construit cu spijinul si pentru comunitatea de creativi Inspired. De ce? Pentru ca Asociatia Inspired are planuri mari si proiecte in desfasurare si e nevoie de resurse financiare, ca sa putem sta pe propriile picioare. Si astfel, facem doua lucruri deodata: promovam tinerii artisti romani prin vanzarea de obiecte cu design conceput de acestia si finantam proiecte: ale noastre si ale lor.

Concursul de idei Inspired (www.concurs-inspired.ro) sustine viitorul tinerilor creativi romani.
Dar pentru ca arta are mereu nevoie de mai mult si de mai nou, Asociatia Inspired a lansat in luna iunie Inspired Shop: magazin online care vinde produse cu design propus de tineri artisti (http://inspiredshop.wordpress.com/).
Pentru inceput, la Inspired Shop se gasesc tricouri si creioane.

Banii obtinuti din vanzarea tricourilor vor merge la artistii implicati in crearea lor si la Asociatia Inspired care ii va folosi pentru a derula proiecte culturale, unde artistii romani sunt din nou personajele principale.
Si pentru ca orice creativ care se respecta, fie el dreptaci sau stangaci, stie ca pentru a pune pe hartie o idee inspirata e nevoie de un creion bun, Inspired Shop include si o colectie de creioane. Simple. Natur. Din lemn.
Daca vrei sa sustii mai mult initiativele Asociatiei Inspired, poti deveni membru, voluntar sau sponsor Inspired. Formularele de adeziune se gasesc pe www.concurs-inspired.ro si pe http://inspiredshop.wordpress.com/.
Asociatia este deschisa tuturor celor care cred in viitorul industriilor creative din Romaniasi care vor sa se implice in sustinerea tinerilor talentati din domenii precum: design vestimentar si de accesorii, design de produs, design interior, graphic design, arhitectura, fotografie, dramaturgie si ilustratie.
Asociatia INSPIRED are ca scop principal sustinerea concursului de idei INSPIRED (www.concurs-inspired.ro), cat si a tuturor activitatilor legate de acesta.