Locuri : Magazine

Diverta (Plaza Romania)

Diverta (Mall Vitan) din Bucuresti – librarie cu diverse – un spatiu de shopping structurat pe 3 zone de interes, carti, muzica, film, jucarii, jocuri video, IT, DVD-uri, papetarie, cu concursuri, organizari evenimente tematice.
Diverta a lansat in 2008 un nou concept de magazin: un spatiu de shopping structurat pe 3 zone de interes, create pe baza preocuparilor publicului.
Aici esti inconjurat de o gama extinsa de produse de dezvoltare personala si petrecere a timpului liber pentru intraga ta famile si care corespund cautarilor si asteptarilor tale.
Diverta este un concept unic de retail concentrat pe noutate si inovatie astfel incat magazinele sunt o solutie de a tine pasul cu viata cotidiana pe toate planurile vietii tale: professional, hobby si familie.
Diverta dispune de o gama completa de DVD-uri, produse aflate atat la vanzare, cat si la inchiriere, de la titluri blockbuster, de ultima ora, pana la productii de succes lansate de-a lungul timpului – evergreen-uri sau filme documentare.
De la aventura, la fapte eroice de razboi si pana la limitele imaginatiei, jocurile video din Diverta se adreseaza nu doar tinerilor pasionati de calculatoare, ci si intregii familii, prin jocuri precum World of Warcraft, FIFA 07, Need for Speed Carbon sau seria The Sims 2.
Daca iti plac consolele Sony PlayStation, Xbox 360 sau Nintendo Wii, in Diverta gasesti toate jocurile pe care le doresti.
Vezi si Diverta City Mall, Diverta Fainari, Diverta Iancu Nicolae, Diverta Liberty Center, Diverta Magheru, Diverta Mall Vitan, Diverta Prosper si Diverta Unirea Shopping Center.