Locuri : Cinema

Grand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex este situat in zona comerciala Baneasa, intr-o cladire complet noua, adiacenta cladirii principale Baneasa Shopping City, fiind singurul cinematograf din zona de nord a Bucurestiului si din zonele invecinate. Cinematograful se intinde pe doua etaje, avand o suprafata totala de 14.000 mp (echivalentul a aproximativ doua terenuri de fotbal) si peste 2600 de locuri pentru spectatori. Accesul la cinematograf se face dinspre galeria comerciala, de la etajul 1.
Grand Cinema Digiplex este un complex cinematografic premium, echipat cu tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si iluminare, ce ofera cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de optiuni. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete extinse de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultra-comfortabile, fac din Grand Cinema Digiplex destinatia perfecta pentru vizionarea filmelor in cele mai bune conditii.
Grand Ultra si Grand Epika vor oferi experiente unice de sunet si imagine pe ecrane de mari dimensiuni, asistate de sisteme digitale de sunet surround. Salile VIP Grand Studios asigura o vizionare premium, o experienta cinematografica totala.
GRAND ULTRA ofera 500 de locuri si cel mai mare ecran plat din Romania, precum si un sofisticat sistem de sonorizare de ultima generatie, unic in tara, bazat pe tehnologia de sunet tridimensional Iosono.
GRAND EPIKA este o sala multifunctionala, cu o capacitate totala de 500 de locuri. Una dintre facilitatile oferite de Epika o reprezinta scaunele retractabile care fac loc anumitor evenimente precum: lansari de produse, expozitii, prezentari de moda, concerte si altele. Grand Epika poate gazdui, de asemenea, conferinte de presa, spectacole, lansari de film, vizionari private, transmisiuni live. Grand Epika transforma Grand Cinema Digiplex intr-un spatiu de pertisment multimedia, un spatiu unic prin tehnologia disponibila si flexibilitatea oferita. Spatiul include si o zona de tip "Lounge", cu intrare separata.
Experienta premium este completat de EYE-FI Cafe Bar, un spatiu intim unde pot fi savurate bauturi si gustari.
IMAGIKA este un spatiul expozitional ce va gazdui lansari de carte, film, si expozitii, este locul ideal pentru iubitorii de arta.
Salile Grand STUDIOS, cu o capacitate de 40 de locuri fiecare, au un design modern, servicii de primire, garderoba, un bar si lounge separat. Fotoliile si canapelele ajustabile, ultra-confortabile, creaza confortul propriului camin, datorita conceptului "living room".
Facilitatile oferite de Grand Cinema Digiplex:
Doua sali mari, cu ecran curbat de 285 mp
Scaune ajustabile de tip "Rocker" pentru tot cinematograful
375 de fotolii premium din piele ecologica, distribuite in fiecare sala, amplasate pe cele mai bune randuri pentru vizionarea ecranului si perceptia sunetului. Aceste fotolii sunt disponibile in fiecare sala, cu exceptia salilor Studios. Fotoliile premium sunt mai mari si mai confortabile decat cele standard si poseda un grad de ajustabilitate mai mare
Sistem complet digital care include atat compatibilitate 3D cat si posibilitatea transmisiunilor live
Scaune retractabile in sala polivalenta
Sistem de sunet tridimensional Iosono
Fotolii premium, amplasate in zone care asigura cea mai buna vizibilitate a ecranului si experienta audio optima
Ghisee combinate care permit clientilor sa cumpere gustari, bauturi si bilete in acelasi timp
Zona de expozitie, care ofera oportunitati pentru organizarea de evenimente interactive integrate
Lounge flexibil
In plus, spectatorii au posibilitatea de a alege "locuri premium" in fiecare sala sau de a cumpara bilete de la automatele de vanzare, in timp ce fac cumparaturile sau iau masa.
Echipamentul 3D este disponibil permanent intr-una dintre salile premium STUDIOS, in sala polivalenta EPIKA si salile mari, precum si in una dintre salile normale. Vizitatorii vor primi ochelari 3D de unica folosinta. Pretul este cel al unui bilet standard, la care se adauga un supliment de 6 lei pentru toate proiectiile 3D.
PRETURI BILETE
ADULT (LUNI-JOI)
Inainte17:00LEI20.00
Dupa 17:00LEI23.00
ADULT WEEKEND (VINERI-DUMINICA)
Inainte17:00LEI27.00
Dupa 17:00LEI27.00
COPII SUB 10 ANI LEI14.00
STUDENTI & PENSIONARI
Inainte17:00LEI15.00
Dupa 17:00LEI17.00
AVANPREMIERELEI32.00
SUPLIMENT 3D LEI5.00
SUPLIMENT FORMAT MARE LEI3.00
SUPLIMENT SCAUN PREMIUM LEI4.50
VIP PEAKLEI95.00
VIP OFF PEAKLEI95.00
OCHELARI 3DLEI3.00