Locuri : Agenții de turism

CMB Travel

CMB Travel din Bucuresti – agentie de turism – oferte avantajoase pentru bilete de avion catre orice destinatie, cazari interne si internationale, pachete turistice personalizate de vacanta, servicii turistice pentru companii, organizari evenimente, transferuri, rent-a-car.
"CMB Travel este o companie cu o pozitie solida pe piata romaneasca de turism. Acest succes se datoreaza consecventei cu care CMB Travel a reusit sa ofere servicii de cea mai buna calitate clientilor sai, modului prietenos de lucru cu acestia si seriozitatii cu care se implica in dezvoltarea unor produse noi.
O companie atenta la asteptarile pietei, CMB Travel isi propune sa fie un "one-stop shop" in privinta serviciilor de turism.
De aceea, am creat departamente specializate, astfel incat sa putem oferi o gama completa de servicii flexibile si inovative – de la rezervari de bilete de avion la vacante in tara si in strainatate, create in functie de dorintele si bugetul clientilor nostri; de la calatorii de afaceri sau tematice la organizarea de conferinte si evenimente speciale".