Evenimente : Teatru

Ultima seară altfel

Ultima seară altfel de Andrei Ciopec, sambata, 14 mai 2016, de la ora 19:00, la Godot Cafe Teatru.

Cu: Andrei Ciopec, Dorel, Elena Albu şi Ovidiu Cosovanu.

Spectacolul „O seara altfel” inventat de Andrei Ciopec te vrăjeste cu surprize într-un mod deștept…îmbină o-ncercare nereuşită de stand-up cu versuri care îți vor da nordul peste cap. Dorel în a doua parte face senzație cu iluzionism și improvizație. Garantăm dacă-l vedeți de două ori n-are cum să doară fiindca totu-i diferit în fiecare seară.

Ciopec nu poate singur să țină toată schema, cu muzica-l susține Albu Elena.Dintr-un colț discret gâdilă chitara Ovidiu Coşovanu condimentând seara. Garantăm cu viața buna dispoziție iar dacă nu vă place, faceți o petiție. Recapitulăm, în distribuţie sunt Andrei Ciopec, Elena Albu, Dorel şi Ovidiu Cosovanu.

CONCURS: Pe 14 mai ora 19:00 jucam la Godot ultima reprezentatie O seara altfel. Am pus la dispozitie doua invitatii de doua persoane. Puteti intra in posesia lor in urma unui concurs: Raspunde pe pagina O seara altfel (https://www.facebook.com/osearaaltfel/?fref=ts)
la postarea „concurs” la intrebarea: Cum s-a nascut personajul Dorel? Pe langa asta fa o poezie de maxim doua strofe care sa includa cuvintele: seara, poezie, improvizatie, iluzionism, chitara, vioara, muzica, glume si posteaz-o in comment. Vom premia cele mai frumoase poezii.

Pentru restul exista bilete si un numar de telefon pentru rezervari: 0736 414 244 Va asteptam!

PS: dupa spectacolul de la Godot Cafe Teatru coboram cu totii la subscena la o sesiune de cantari cu formatia OSA & friends
La sfarsitul ultimului spectacol tragem la sorti si cineva va castiga hainele lui dorel, fotografia cu fosta lui nevasta, ciocanul, sapca si adidasii lui…Dorel se intoarce de pe scena in atelierul lui de mecanic.

Vă aşteptăm cu drag la ultima reprezentație „O seară altfel”.

Durata: 1h 30
Preţ bilet: 30 lei.