Evenimente : Teatru

In valea cu parfum de flori si zumzet de albine

In valea cu parfum de flori si zumzet de albine, vineri, 11 noiembrie 2016, de la ora 19:30 la Teatrul de pe Lipscani, Sala Mare.

Adaptare dupa Sean O’Casey.

În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine, Horaţiu Mălăele urcă pe scenă alături de fiul său, Bogdan Mălăele. Alături de tată şi fiu, avem plăcerea de a o vedea pe Meda Victor, o tânără actriţă, protagonista lungmetrajului Nunta mută. `

Un cuplu fericit, care trăieşte în atemporalul rural, are în sfârşit parte de o surescitare a vieţii de zi cu zi. Pepino (Bogdan Mălăele), plictisit de eterna rutină şi veşnic cicălitoarea nevastă, hotărăşte că ar fi momentul să facă schimb de responsabilităţi cu Lisa (Meda Victor). Aşadar, soţul rămâne cu treburile casnice, iar consoarta pleacă la cosit. E momentul ca în scenă să-şi facă apariţia Roberto (Horaţiu Mălăele), prietenul neîndemânatic şi foarte miop al lui Pepino. Ce se poate întâmpla într-o gospodărie în care doi bărbaţi încearcă să facă pe femeile? Este într-adevăr întreţinerea unei gospodării atât de grea pe cât se plânge Lisa?

În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine, Edenul se preschimbă în Tartar. O comedie burlescă, plină de bufonerii à la Stan şi Bran, menită să ne descreţească frunţile şi să ne destindă inimile.

Distibuţia: Horaţiu Mălăele; Bogdan Mălăele; Meda Victor.

Regia: Horaţiu Mălăele.

Scenografia: Stefan Caragiu.
Costume: Liliana Cenean.

Detalii şi rezervări la tel.: 0734.000.236
Biletele le puteţi ridica şi de la casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani (str. Lipscani nr. 53), în intervalul 12:00-22:00.

După începerea reprezentaţiei, accesul în sală este interzis.

Cu o zi inaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani (str. Lipscani nr. 53).

Pret bilet:
Categoria 1: 70 lei.
Categoria 2: 60 lei.
Categoria 3: 30 lei.