Evenimente : Teatru

Gunoierul

Gunoierul, miercuri, 16 noiembrie 2016, de la ora 20:30, la Teatrul Elisabeta, Restaurant Elisabeta.

Tip spectacol: comedie. Durata: 1h30 (fara pauza).

Preturi bilete: 30 lei, 40 lei.

Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Gunoierul, de Mimi Branescu.
Regia: Gina Lazar.
Cu Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu, Andreea Samson/Andreea Mateiu.

Un « simplu » gunoier iti poate intoarce viata cu susul in jos. Cate lucruri interesante poti afla despre o persoana pur si simplu cotrobaind prin gunoiul sau menajer?
Si daca dupa o zi istovitoare de munca, mergand sa arunci gunoiul intalnesti un individ care iti prezinta tot soiul de povesti despre familia ta, povesti care se transforma treptat in realitate, realitate care se transforma in paranoia, finalul nu poate fi decat unul incitant.
Gunoierul, un Sherlock Holmes al zilelor noastre, creaza un scenariu demn de premiile Oscar. Scenariu in care cel ce e prins, devine personajul principal. In unele momente, chiar si publicul spectator devine personaj principal.
Detectivismul acestui personaj este molipsitor. Situatiile comice ce se succed pe tot parcursul spectacolului creaza imaginea panoramica a acestui subiect. Umorul si buna dispozitie sunt prezente pe tot parcursul piesei, tocmai pentru a sublinia problema fundamentala a textului.