Evenimente : Teatru

FRUMOASA POVESTE A TIR-ULUI

ASOCIAȚIA BELLE REVE, prezinta FRUMOASA POVESTE A TIR-ULUI PORTOCALIU CU VERDE, luni, 31 octombrie 2016, de la ora 19:30, la Teatrul De Arta.

Gazduit de Teatrul De Arta Bucuresti.

De Cornel Udrea.
Distributia: Sandra Simon, Luiza Cobori, Anda Saltelechi, Dorin Eugen Ionescu.
Decor: Maria Ecaterina Tache.
Costume: Mioara Fulga Buda.
Coregrafia: Dorin Eugen Ionescu.
Video: Crista Bilciu.
Regia: Crista Bilciu.

O tragicomedie care spune povestea a trei femei în jur de 30 de ani, care se întâlnesc la un casting “pentru un film moralist, coproducţie”. Treptat, cele trei îşi dau seama (mai mult sau mai puţin, în funcţie de capacitatea de înţelegere a fiecăreia) că nu se află, de fapt, la vreun casting, ci în mijlocul unei emisiuni TV cu circuit închis, un fel de Big Brother condus din umbră de mereu pomenitul şi niciodată dezvăluitul Regizor (reprezentat de asistenta lui, travestitul Rodica), o emisiune în care publicul select, aflat în dosul unui perete fals-oglindă, îşi poate, pentru o sumă consistentă de bani, împlini vreo fantezie referitoare la cele trei “concurente” captive, de fapt, în studio.

Motivaţie regizorală
Textul pune în discuţie o temă care m-a preocupat dintotdeauna: problema răului existent în noi toţi şi care se activează fie din dorinţa de a supravieţui, fie, pur şi simplu, încurajat de o societate lipsită de scrupule, axată pe câştig, o societate în care individul este insignifiant.

Preț bilet: 30 lei.
Rezervări la tel.: 0726.185.565.