Evenimente : Eveniment Online

Fresh Start: Restul vieții noastre

Restul vieții noastre este un playlist de scene de sine stătătoare, cu care actorii-performeri jonglează, folosind un instrument care funcționează după principiul ruletei.

Performance-ul are la bază propriile vulnerabilități ale actorilor-performeri, modelate prin intermediul autoficțiunii, și explorează mai multe zone de interes, printre care relațiile toxice și felul în care tinerii mileniali sunt percepuți în societate. E ca și cum ai ajunge acasă după o zi lungă și ai pune un album la ascultat, doar că pe shuffle.

Restul vieții noastre este un spectacol produs în cadrul rezidenței de creație pentru tineri absolvenți Fresh Start, ediția aIV-a. Spectacolul poate fi urmărit online, miercuri, 18 noiembrie, ora 20:00, pe pagina de facebook Reactor.

Un spectacol de:
Sabina Balan (dramaturgie), Alexandra Budianu (scenografie), Alexandru Condurat (muzică), Sabina Lazăr, Răzvan Mîndruță, Ioana Stama (actorie), Alin Neguțoiu (regie).

Toate evenimentele din luna noiembrie sunt gratuite la Reactor. Dacă doriți să susțineți munca echipei artistice și a colectivului administrativ Reactor, puteți opta pentru cumpărarea unui bilet, devenind Susținător sau Supersusținător Reactor.
Atât biletele gratuite, cât și cele de susținere, se achiziționează online de pe site-ul Eventbook: https://bit.ly/restulvietiinoastre