Evenimente : Teatru

Bucuresti Instalatie Umana

UNDERCLOUD 2016 – Bucuresti Instalatie Umana, marti, 23 august 2016, de la ora 21:30, la ARCUB Gabroveni.

ArCuB – Hanul Gabroveni, Bucuresti (Sala Mare).

Un spectacol coordonat de Radu-Alexandru Nica, după un concept de Florin Fieroiu.
Performeri: Nicholas Cațianis, Ada Galeș, Dumitru Georgescu, Flavia Giurgiu, Denis Hanganu, Ilinca Manolache, Ioana Marchidan, Dana Marineci, Ciprian Nicula.
Dramaturgia: Ada Lupu, Florin Fieroiu, Radu-Alexandru Nica.
Concept și realizare instalație video / obiect / deformance intro: Andu Dumitrescu.
Mișcare scenică: Florin Fieroiu.
Muzică originală și sound design: Vlaicu Golcea.
Asistent regie: Irina Crăiță-Mândră.
Producător: ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București.

Bucureștiul ne reprezintă pe toți. Este așa cum îl îngrijim, așa cum îl construim, așa cum îi permitem să se dezvolte. Este orașul în care studiem, lucrăm, trăim. Spațiul care ne place sau pe care îl disprețuim, care ne înfurie, sau care ne face să râdem în hohote. Capitala cu gropi și străzi aglomerate, dar și locul care ne dezvăluie uneori spații magice.

Spiritul acestui oraș, cu contrastele lui violente, cu energia lui adesea debordantă și agresivă, cu umorul său coroziv, dar și cu candoarea și frumusețea lui surprinzătoare, este punctul de pornire al unui spectacol de teatru. Un spectacol sincretic, care îmbină dansul, muzica, arta plastică și video, teatrul, performance-ul într-un mixaj original, care reprezintă oglinda fidelă și democratică a întâlnirii dintre mai mulți artiști. O instalație teatrală, un spectacol ofensiv, secvențial, frontal, angajat politic.
București. Instalație umană este o oglindă mozaicată a tuturor celor care au contribuit la el. Arată Bucureștiul așa cum îl percepe acest grup de artiști, fără a-și propune să fie politically correct. Îți arată imaginea unui oraș pe care o poți recunoaște sau pe care o poți contesta, dar care, cu siguranță, nu te va lăsa indiferent.

Durata: 65 min.  Spectacol urmat de discutii cu publicul.
Invitat.
Bilete: 35 lei + 3,1 lei taxe de procesare Bilete.ro

Locurile vor fi distribuite la intrare, în ordinea sosirii la spectacol.