Evenimente : Spectacole

Viata lui Mozart – periplu simfonic

Viata lui Mozart – periplu simfonic, sambata, 29 octombrie 2016, de la ora 10:00, la Opera Comica pentru Copii.

Cu toții am fost copii înainte să creștem mari – inclusiv personalitățile cu adevărat unice în istoria muzicii, cum este Wolfgang Amadeus Mozart!. La 3 ani, acesta cânta la pian, la 5 începuse deja să compună, la 8 ani scria prima sa lucrare muzicală, care se află încă în repertoriul public, iar la 12 ani, prima operă.

În scurta sa viaţă de 35 de ani, a avut o activitate componistică impresionantă, acoperind toate genurile muzicale, de la piese pentru pian, până la opere.

Concertul inspirat din viața sa conține cele mai îndrăgite secvențe muzicale semnate de marele compozitor, explicate pe înțelesul copiilor și prezentate într-un mod inedit.

Programul include uverturile operelor “Nunta lui Figaro”, “Flautul Fermecat” și “Răpirea din Serai” dar și câteva surprize pentru publicul de toate vârstele.

La un bilet cumparat primesti inca unul GRATUIT!

Pentru informații suplimentare, vă invităm să apelați la: 021.220.22.47

Bilet în așteptare / ÎMPREUNĂ pentru copii : 15 lei.

La fiecare bilet pe care îl achiziționați ”în așteptare”, Opera Comică pentru Copii acordă încă unul și astfel oferim ÎMPREUNĂ bilete cadou pentru copiii instituționalizați, din medii defavorizate sau cu probleme de sănătate.

Din momentul inceperii spectacolului accesul in sala este interzis !

Cu o zi inaintea spectacolului, biletele se pot procura NUMAI de la Casa de bilete a Operei Comice.