Evenimente : Spectacole

”Talking heArts” – performance, improvizatie, muzica

De ce “Talking heArts”/ „Inimi care vorbesc prin arta”? Artistii se pot exprima in diverse limbaje si prin mijloacele cele mai diverse, dar arta vorbeste o singura limba: astfel acest proiect vrea sa se concentreze asupra gradului de constientizare a procesului de creatie, pe munca in echipa intre diferiti tineri artisti in timp ce creeaza/lucreaza, dar de asemenea, pe scenă, trans
mitand un mesaj comun catre public.
“Talking heArts” mixeaza arta vizuala, muzica si miscarea. Focalizarea si principala provocare este de a inter-conecta vizualul cu arta spectacolului (comune pentru dansatori si muzicieni), pentru a le insufla tuturor participantilor sa se auto-exprime in cadrul spectacolului. Cu alte cuvinte, fiecare dintre participanti ar trebui sa experimenteze sentimentul ca performeaza ca un „jazz man” pe scena.
„Vizualul duce povestea, in timp ce muzica poarta tema…”

Organizator: Fundatia de Tineret „Euro Est” | euroest.org

Coordonatori:

Ruben Vandendriessche “Quasi”, Jerome Li-Thiao-Tè, Lorenzo Ciacciavicca, Eugen Imecs "Piti"

Performeri:

Endre Kertész, Áron Farkas, Aurora Loffredo, Olga Pavlenko, Irene Alfambra, Marta Mesquida, Iulia Enculescu, Elena Oglinda, Horatiu Serbanescu, Adrian Maraloiu, Stefan Parlog, Florentin Munteanu si alti invitati din Romania (UNATC, UNARTE)