Evenimente : Spectacole

Sarea în bucate

Sarea în bucate, spectacol interactiv pentru copii, sambata, 24 septembrie 2016, de la ora 11:30, la Godot Cafe Teatru.

Bine v-am regăsit!
Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună!
Așa cum ne stă bine, începem stagiunea de toamnă cu o premieră.
Sâmbătă, 24 septembrie 2016, de la ora 11.30, la Godot Cafe-Teatru, str. Blănari, nr. 14 (Centrul vechi) actorii Teatrului Dubee Doo vor susține reprezentația spectacolului de teatru pentru copii “Sarea în bucate”, adaptare după basmul scris de Petre Ispirescu.
Vă invităm împreună într-o aventură minunată, în care vom afla “gustul” prieteniei, al adevărului, al iubirii. Un spectacol pentru mici și pentru mari, în care personajele se vor întrece să-și arate dragostea în cele mai colorate forme, dar numai unele dintre ele vor demonstra că dragostea autentică este aceea care se dovedește prin fapte.

Distribuție: Elena Vasilică, Gabriela Mușat și Sebastian-Anton Paul. Scenariu și regie: Sebastian-Anton Paul.

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua iabilet.ro.
Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0722 687 837 și 0771 554 716 sau sa ne scrieți la e-mail: [email protected]

Vă așteptăm cu drag!

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook
https://www.facebook.com/teatruldubeedoo și blogul https://teatruldubeedoo.wordpress.com/

Teatrul Dubee Doo este un concept de teatru ambulant, care include reprezentaţii de teatru pentru copii, activităţi recreative şi educative, jocuri interactive, dans, sesiuni de face painting, ateliere de interpretare teatrală şi de creaţie pe diverse paliere (inclusiv pictură pe sticlă sau lemn, confecţionarea de obiecte decorative etc.), pantomimă, improvizaţie, animaţie şi o mulţime de alte activităţi care sa îi bucure pe cei mici, dar si pe cei mari deopotrivă.
Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 2 şi 10 ani, dar şi părinţilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate. Teatrul Dubee Doo performează în săli de spectacol, spaţii neconvenţionale, grădiniţe sau locuri de joacă ori în aer liber.

Preț bilete – 25 lei/persoană.
Durata: 1h.
Rezervari: 0766 499 571