Evenimente : Spectacole

Recital Sarah Chang la Ateneul Roman

Dupa ce a incantat publicul celor mai mari orase ale lumii, violonista Sarah Chang vine in 14 februarie 2010 la Ateneul Roman cu un program de recital de exceptie:
Cesar Franck – Sonata in La major pentru vioara si pian
Christopher Theofanidis – Fantezie (in premiera)
Johannes Brahms – Sonata nr. 3 op. 108 in re minor pentru vioara si pian
Invitat : pianistul Andrew von Oeyen

In cadrul turneulu international din 2010 Sarah Chang va mai concerta si in orase precum Londra, Zurich, Moscova, St. Petersburg si Macao.

Sarah Chang este una dintre cele mai renumite violoniste la nivel monidal. De-a lungul timpului a sustinut recitaluri alaturi de mari orchestre ale lumii precum Orchestra din Philadelphia si din Londra, Filarmonica din New York, Berlin sau cea din Viena. Printre numeroasele premii obtinute se numara si Avery Fisher Grand Price, cea mai importanta distinctie din domeniul muzicii clasice.
Desi are doar 29 de ani, a vandut milioane de discuri in intreaga lume. Albumul "Vivaldi Four Sesasons", lansat in 2007, a ajuns in primele locuri ale topului Billboard din America, pozitie pe care o detine si in momentul de fata.
Andrew von Oeyen este considerat unul dintre cei mai buni pianişti ai generaţiei sale. De la debutul său alături de Filarmonica din Los Angeles, a susţinut recitaluri alături de cele mai mari orchestre ale lumii. Printre apariţiile sale mai recente se numără recitaluri la Wigmore Hall din Londra, festivalul francez "Piano en Valois", precum şi în toate marile săli de concert ale Japoniei.
Biletele pentru recital vor fi puse în vânzare în reţeaua Eventim.Pret bilet:
Categoria 1 – 300 Ron
Categoria 2 – 250 Ron
Categoria 3 – 150 Ron